Aktiviteter

Herunder kan du se de faste aktiviteter i husenes hverdag. Vi har også en række andre aktiviteter og arrangenter, som du kan følge med i ved klikke på aktivitetskalenderen i menuen til venstre.

Køkkenværksted

Kom og vær med til at spise morgenmad mellem kl. 8-9 og frokost ca. kl. 12. Eleverne laver selv maden og du kan skrive dig på til middagsmad, hvis du kommer før kl. 9 og deltager i husets aktiviteter og samvær.

Kreativt værksted

Her udfolder vi os kreativt i at arbejde med perler, skind og stof til os selv og for husets produktion.

Håndværksarbejde

Her laver vi smykker og knapper af ben, horn, kokos o.lign til os selv og til husets produktion. Vi restaurerer møbler, arbejder med træ og vedligeholder cykler.

Undervisning

Der tilbydes gratis undervisning i dansk/samfundsfag, engelsk og IT. Du lærer det du har brug for, når du har brug for det.

Støtte

Der tilbydes støtte, råd og vejledning fra Skolens egen socialrådgiver. Elever kan efter aftale med den kommunale sagsbehandler få hjælp til flytning og etablering i lejlighed.

Basale behov

Der er mulighed for at tage et bad, få vasket tøj og få noget godt tøj fra vores lille lager af genbrugstøj. Du kan spise gratis med ved den fælles morgenmad og frokost, hvis du deltager i husets aktiviteter og samvær.

Netværk

- Familieklub hvor børn og deres forældre med bedsteforældre, venner. kærester o. lign. hygger sig med aktiviteter, sjov og leg omkring den sidste søndag i måneden.

- Frivillig mentor tilbydes alle ledige på Kofoeds Skole.